Jubileum taart

Zondag 8 september vierden Wim van Mook en Mattie Trommelen hun jubileum bij Duikteam Lagosta Oosterhout. Wim en Mattie (80 en 60 jaar; wat ook al een mijlpaal op zich is!), doken samen bij de Bergse Diepsluis in Tholen het water in. Het is nu 40 jaar geleden dat zij lid werden van de vereniging en dat dragen zij vol trots uit.

Wim heeft het koude Nederlandse water met de jaren verruild voor het duiken in wat exotischere oorden. Maar Mattie duikt nog trouw minimaal een keer per week in Zeeland het water in. Hun liefde voor de sport en voor de vereniging is er na al die jaren nog. Steeds weer gingen ze op zoek naar de wonderen van de onderwaterwereld. En dit leverde de ene keer een prachtige duik op en een enkele keer een wat minder mooie duik. Maar enthousiast zijn ze nog steeds! Daarom werd dit samen met wat trouwe clubleden gevierd. Voorafgaand aan de duik sneden zij samen een grote slagroomtaart aan en na afloop was er natuurlijk ook een welverdiend hapje en drankje.

 

Taart aansnijden
Buddy taken
Te water
Onder water
Hapjes en drankjes
40 jaar bij Duikteam Lagosta Oosterhout