Wij begrijpen dat iedereen zeer nieuwsgierig is naar het verdere verloop van de duikexpeditie op Lanzarote, dus hierbij het vervolg van ons verslag:

Wij hebben een onderwater bezoek gebracht aan het Museo Atlántico de Lanzarote bij Playa Blanca, het is altijd leuk als je je duik hobby met een stukje cultuur kunt combineren. In deze galerij vind je een aantal plaatjes welke wij hebben geschoten tijdens ons museumbezoek.

duiken vanaf de bootDaarnaast hebben wij nog een aantal boeiende duiken gemaakt, na het museum werd het duikstek Las Coloradas (ook bij Playa Blanca) en twee mooie duikstekken bij Puerto del Carmen (Waikiki en Pecios del Puerto).

Al deze duiken werden gemaakt vanuit een rubberboot, zodat we direct op de duikstek konden beginnen.

De laatste bestemming was een wrakduik waarbij we een ronde zwommen over een aantal verschillende wrakken. Iedereen had dit keer ruim voldoende lucht bij zich, dus konden we lekker lang genieten van het variërende onderwaterleven.

De foto’s van deze laatste duiken zijn inmiddels toegevoegd aan het fotoalbum.

Na deze duiken was de expeditie alweer bijna voorbij. We hebben onze spullen meegenomen om te spoelen en te drogen zodat morgen alles weer droog (en licht) genoeg is om aan de altijd kritische bagagelimiet van EasyJet te voldoen.

spoelen en drogen

Best nog wel een hele klus dat uitspoelen van je spullen, maar we hadden een flinke badkuip!

Het was een boeiende duikexpeditie en we gaan nadenken over een bestemming voor volgend jaar.

Groeten van het expeditieteam!

Groepsfoto op diepte

 

 

Lagosta duikexpeditie 2017 naar Lanzarote (vervolg)
Getagd op: