LogoVan Dijnsen BeveiligingenDankzij een gulle donatie van de firma Van Dijnsen beveiligingen BV is onze compressor ruimte voorzien van een  hypermodern beveiligingssysteem compleet met rookmelder, automatische verlichting en alarm melding per SMS.

Op zaterdag 11 februari heeft Stephan Janssen samen met zijn collega van Van Dijnsen de volledige installatie uitgevoerd en in bedrijf gesteld. Alle vulmeesters hebben intussen een contactloze RFID tag ontvangen waarmee zij het alarmsysteem kunnen deactiveren.

Met deze nieuwe installaie zijn onze kostbare materialen prima beveiligd, wij bedanken de firma Van Dijnsen voor het ondersteunen van Duikteam Lagosta met de donatie van dit systeem en de professionele installatie.

Rookmelder

 

Rookmelder

Bedieningsconsole

Bedieningsconsole

Alarmcentrale

Alarmcentrale

 

Nieuwe beveiliging voor onze compressor ruimte
Getagd op: