LELYSTAD-RECHTBANKVan de NOB website:

Vandaag was de zitting van de voorlopige voorziening voor het flyboarden in de Nionplas. De rechter nam uitgebreid de tijd en stelde vooral aan de gemeente Geertruidenberg kritische vragen over de inhoud en de juistheid van de vergunning.
Tijdens de zitting hebben wij vooral de het risico op ongevallen benadrukt. Tot de uitspraak van de rechter blijft de situatie ongewijzigd. Dit betekent dat het flyboarden nog altijd plaatsvindt op de Nionplas. Blijf als je gaat duiken uit de buurt van de flyboarder en gebruik een oppervlakteboei. Het is verstandig om bij de kant af te dalen en op te stijgen.
De uitspraak van de rechter is binnen twee weken.

klik hier voor het originele artikel

 

Kritische vragen gesteld tijdens zitting flyboarden Nionplas; uitspraak binnen 2 weken
Getagd op: