Het was weer een mooie nieuwjaarswandeling.

[shashin type=”photo” id=”15305″ size=”medium” columns=”max” order=”user” position=”right”] ’s Morgens om 10.00 uur staan er veel leden met aanhang klaar voor de wandeling in de Baardwijkse Overlaat in Drunen. Ondanks de stormachtige wind en de aangekondigde regenbuien heeft het gezelschap er zin in om buitenlucht te happen.

De meeste wandelpaden zijn redelijk begaanbaar ondanks de vele regen van de afgelopen dagen. Zelfs met de wandelwagen van onze jongste deelnemer, bijna 2 jaar, is het pad te doen, maar er komt wel wat modder aan het schoeisel.

Peter onze gids verteld hoe het gebied is ontstaan en wat er nu nog allemaal te doen is in het natuurgebied. Het tweede stuk is een rondje om de zandwinput waar nog menig Lagosta lid gedoken heeft en er zijn er ook nog bij die hier de opleidingen gedaan hebben.

Daarna wat opwarmen in een café met een warm drankje en broodje erbij.

Een leuke morgenwandeling met dank aan gids Peter.

[shashin type=”albumphotos” id=”190″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

 

Nieuwjaarswandeling 11 januari 2015
Getagd op:            

Geef een antwoord