Op 7 september was het weer tijd voor een bijzondere duik: Tegen beter weten in blijft een groep eigenwijze Lagostianen jaarlijks een verkenningsduik maken in de zandwinput van Caron, op zoek naar vissen of ander leven.

putvancaron

De omstandigheden waren prima, de zon was volop aanwezig en Carin had ruimschoots voldoende koffie meegenomen. (waarvoor mijn dank). Ook hadden wij dit keer een biologisch deskundige onder ons (Theo), zodat eventuele levensvormen direct gedetermineerd zouden kunnen worden.

Het beeld van het onderwaterleven voldeed opnieuw volledig aan onze verwachtingen, we hebben helemaal niets gezien dat ook maar enigszins op een vis leek. We zullen dus nog een keer terug moeten komen, want volgens Frans zitten ze er echt wel…..

Na de duik hebben wij op de veranda bij Frans en Jeanet onder het genot van knakworsten en een drankje nog even nagepraat over alle ervaringen tijdens deze duik, en met algemene stemmen besloten dat dit zo boeiend is dat we het volgend jaar opnieuw willen proberen.

[shashin type=”albumphotos” id=”185″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

Clubduik in de put van Caron
Getagd op:                

Geef een antwoord