Na de vorige clubduik werden we al verwend met broodjes knakworst, dit keer was het pas echt genieten. De evenementencommissie nam ons mee naar een zonovergoten terras in Zierikzee waar we konden genieten van een geweldig bittergarnituur (doorsnede 36 centimeter) en een heerlijk (wit) biertje.

Bij aankomst bleek al dat de weergoden ons gunstig gezind waren. Een prachtige blauwe lucht en een spiegelgladde Oosterschelde. Het water zag er zo uitnodigend uit dat wij niet konden wachten en iets vroeger dan op het berekende tijdstip te water gingen. De zon kon diep doordringen in het water waardoor er voor alle duikers veel moois te zien was. Hieronder staan enkele foto’s van wat wij vandaag allemaal gezien hebben.

Het was weer een heerlijke clubduik, en ik kijk alweer uit naar de volgende. [shashin type=”album” id=”152″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”n” order=”date” position=”center”]

Verslag clubduik 10 juni, ze worden steeds beter!
Getagd op:        

Geef een antwoord