De eerste clubduik in Zeeland voor dit jaar!
De volgende Lagostianen waren van de partij: Lilian schoonderwoerd, Dik Hogeweg, Toon en Peter Fens, Stephan Janssen, Sven de Loos, Frans van Groesen en ondergetekende.

Ondanks het hemelvaart weekend waren er toch voldoende parkeerplaatsen vrij. Er stond een redelijke noordooster wind waardoor het omkleden ietwat frisjes was, maar dat mocht de pret niet drukken. Eenmaal in het water was het een aangename en boeiende duik.

Na de duik heerlijk in het zonnetje genoten van broodjes warme knakworst (bedankt Stephan en Sven) en nagepraat over wat we allemaal gezien hebben. Ik ga 10 Juni alvast in mijn agende noteren voor de volgende clubduik in Zeeland. Helaas waren de broodjes knakworst al op voordat ik hiervan foto’s kon maken, maar die foto’s zal ik na de volgende clubduik toevoegen.
Hierbij enkele plaatjes van deze clubduik.

[shashin type=”photo” id=”13311,13312,13313,13314,13315,13316,13317,13318,13319″ size=”small” columns=”2″ order=”user” position=”center”]

Verslag clubduik Nieuwe Kerkweg – 20 mei
Getagd op:        

Geef een antwoord