Eindelijk is het zover!

Na een lang winterseizoen gaan we nu echt beginnen met het buitenwater duikseizoen. Op zondag 17 april rond 10 uur gaan we het buitenwater seizoen openen door middel van onze inmiddels traditionele snertduik.
Tijdens deze duik zullen onze nieuwe cursisten kennis gaan maken met het (koude) buitenwater. Uit ervaring weten we inmiddels dat, als we geluk hebben, Neptunus en Neptuna ons met een persoonlijk bezoek zullen vereren.

Ook voor de supporters is dit altijd een boeiend evenement. De heerlijke snert, waarvan het recept door de “lagosta kok” net zo geheim wordt gehouden als het coca-cola recept, is op zichzelf al een goede reden om de snertduik te bezoeken. Wij hopen dan ook vele leden en supporters te mogen verwelkomen.

De locatie is de bekende zandwinput (Nion) bij Raamsdonksveer.

Snertduik 2011
Getagd op:            

2 gedachten over “Snertduik 2011

 • 07/04/2011 om 18:08
  Permalink

  Ik hoorde dat er minstens 3 soorten vlees en 8 soorten groente in de snert zouden zitten. En alle groente biologisch vers van het land geplukt.

  Dat wordt dus genieten 😉

 • 06/04/2011 om 23:37
  Permalink

  ik kom zeker even kijken 🙂

Geef een antwoord